Horlogebandjes

Horlogebandjes

Horlogebandjes vormen soms één geheel met de kast van het horloge. In dat geval kun je de band niet vervangen. Maar veel horloges hebben een bandje dat wel verwisseld kan worden.

Als jouw horloge hier geschikt voor is kun je dus regelmatig zorgen voor een heel nieuw uiterlijk van je klokje. Daat is natuurlijk leuk omdat je je horloge dan kunt aanpassen aan je stijl van kleden van die dag.

Op tijd vervangen
Ook als je een horlogebandje hebt dat versleten is, is het fijn dat je losse horlogebanden kunt kopen. Een leren horlogebandje is mooi en gaat lang mee maar eens is het toch versleten. Zeker als je een kostbaar klokje draagt wil je te allen tijde voorkomen dat je band onverwacht breekt en je je horloge kwijtraakt.

Zorg dus dat je je horlogebandje vervangt voordat het te laat is. Het kan ook zijn dat het bandje er gewoon niet meer mooi uitziet of dat je merkt dat de kleur je niet meer aanstaat. Ook dan kun je een nieuwe aanschaffen. Je horloge is weer als nieuw, voor een klein prijsje.

Let op de maat
Bij het vervangen van een horlogebandje is het van belang dat je de maat weet. Niet alleen de maat van je pols maar vooral de hoogte van het bandje. Op de plek waar het bandje bevestigd zit aan de kast moet de hoogte precies kloppend zijn. Als je deze informatie hebt kun je met een gerust hart een nieuwe band bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>