Tijd voor een nieuw sporthorloge?

Tijd voor een nieuw sporthorloge?

Het moment is daar, u bent van plan om een nieuw sporthorloge te kopen. Maar dan zit u gelijk met de volgende vraag in uw hoofd: ‘wat voor sporthorloge wil ik hebben?’

Het assortiment van Oxygen Watch is heel gevarieerd en zeer uitgebreid. Zo zijn er om te beginnen tientallen verschillende sporthorloges. De behuizing van de horloges is van staal. Daarnaast zijn er sporthorloges te verkrijgen met verschillende kleuren wijzerplaten, van wit tot zwart.

Het leuke van Oxygen is dat ze naast prachtige horloges ook de horlogebandjes los verkopen. Dit assortiment is ook zeer gevarieerd en uitgebreid. Naast de standaard kleuren die verkocht worden, van wit tot zwart, hebben zij ook verschillende printen, zoals een groen gekleurde legerband of een gestreepte horlogeband met veel verschillende varianten. met deze uitbreiding kunt u uw aangeschafte Oxygen Watch natuurlijk eens een ander leuk horlogebandje geven!

Wat de horlogebandjes nog extra luxe maakt is dat er ook nog 2 verschillende maten zijn, 20 mm en 22 mm.
Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, kan iedereen zijn Ogygen Watch zelf samenstellen, of natuurlijk ook hartstikke leuk om eens aan iemand cadeau te doen!

Bent u ook overtuigd? Bezoek doen eens onze website op www.ogygen-watch.nl en kijk naar onze geweldige mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>