XXL horloges

XXL horloges

Als je houdt van grote horloges dan zit je goed bij Oxygen-watch.com. De horloges van dit merk zijn weliswaar niet mega groot, maar ze zijn zeker aanwezig en hebben een robuuste, stoere uitstraling. Dat geldt zelfs voor de klokjes die bedoeld zijn voor bij een net pak en die je draagt als je er zakelijk uit moet zien.

De grootte is niet ordinair en het zijn dan ook geen XXL horloges, maar ze zijn wel voldoende van formaat om ze een stoer mannelijk uiterlijk te geven. De hele grote klokken zijn ook een beetje op hun retour en tegenwoordig willen mannen vooral een goed en degelijk horloge dat er heel stijlvol uitziet.

Geraffineerd en functioneel
Neem maar eens een kijkje en ontdek de kleine maar fijne collectie van Oxygen. De klokjes zijn mannelijk en toch geraffineerd, functioneel maar ook fraai vorm gegeven. Dit zijn horloges waarbij vorm en functie heel goed samengaan. De wijzerplaat is altijd goed afleesbaar en dankzij de gebruikte kwaliteitsmaterialen gaan de klokjes vele jaren mee.

De horlogebanden zijn verwisselbaar en dat geeft nog een extra dimensie aan deze horloges: Je kunt je klokje in een handomdraai een ander uiterlijk geven. Zo heb je nog meer plezier van je horloge en kun je afwisselen zonder dat je een nieuw klokje hoeft aan te schaffen.

Draag je horloge bij iedere gelegenheid
Draag je Oxygen klok in je vrije tijd en op het werk, tijdens een date (maar dan moet je er natuurlijk niet te opvallend op kijken…) of als je gaat sporten, je zult altijd plezier hebben van je horloges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>